Tuesday, March 10, 2015

ESP untuk MilkBooster, Tenaga, Cantik

Assalamualaikum....

Berikut adalah pengalaman pengalaman pengamal ESP.

Mungkin kisah mereka ada persamaan dengan kisah kita seharian. 😊

Saya mula kenal ESP masa berpantang anak kedua Apr 2011..
mula2 tu tekak mmg takleh nak terima sgt rasa esp ni..tapi sebab kan nak banyak susu punya pasal saya gagahkan jugak...

ya allah syukur sgt sebab dah jumpa my milk booster (tears...sobss)..masa tu otak sy tak penah pun terpk nak tahu apa lagi kelebihan esp ni (punyalah desprate nak cari milk booster)..yg sy tahu dia membantu menambahkan susu bdn..

lepas habis pantang 2 bulan mula lah bekerja..masa tu walaupun sy bekerja 5 hari lepas tu weekend busy dgn part time class lagi tapi sy pelik sebab badan sy sentiasa bertenaga..

kulit pulak jadi lebih cantik sbb masa mengandung kulit jadi kusam..pastu stretch mark pun makin pudar..jerawat takde dah..parut2 jerawat makin pudar, rambut dah tak gugur dan tumit kaki pun dah tak kasar..memang best esp ni..

saya pernah buat eksperimen seminggu tak amek esp..saja lah nak tgk apa jadi..yg sy nampak kulit macam tak sihat dan berseri, tumit kaki jadi kasar balik..so memang terbukti esp ni best..sebab dia jaga sel..

bila sel sihat maka sihat lah bdn kita..kalau time puasa esp ni memang superb..tak terasa lapar sampai ke waktu berbuka..sebab itu saya sgt sukakan esp..my no.1 supplemen..

Alhamdulillah.
Dapatkan ESP ketika pada harga PROMO dan rasa sendiri pengalaman bercinta dengan ESP 😊

Hanys Jehari
Your trusted SID
012.3594.266

No comments: