Sunday, September 6, 2015

Side Effect ESP

Assalamualaikum....
Nak kongsi SIDE EFFECT ESP ni.. 
Puan ismaniza
Mula2 cuba ESP masa menyusukan anak kedua....memang puas hati susu banyak dan badan tak letih sangat...
Anak pertama dulu menyusu badan sampai 3 bulan ja pas tu terpaksa campur dengan susu botol sebab susu badan kurang....sejak mengamalkan ESP dapat menyusu anak kedua sampai sekarang umur dah 2 tahun 3 bulan....bukan dia sahaja menyusu anak bongsu pun menyusu sepenuhnya jugak.....waktu pregnant anak bongsu pun, susu banyak lagi untuk kakak dia....Dengan amalkan ESP sekarang tak dak masalah untuk susukan dua org budak :-)
Kesan sampingan side effecf yg dapat dari amalkan ESP:
- SUSU BANYAK, cukup untuk dua org, si kecik bulat hanya dengan susu badan
- kulit semakin CERAH, parut semakin pudar
- awet muda
- badan tak terlalu kembang sekarang dah kurus
- selera makan kurang
yg best masa bawak anak bongsu pi klinik org tegur anak first ke....saya ckp tak la no 3....dia tanya umur saya ckp dah 30thun...dia ckp ingatkan baru kahwin, anak first sebab nampak mcm 20-an....
Suami pun perasan badan mcm dah ada curve dan anjal sikit sejak amal ESP....
Sebelum ni selepas bersalin anak pertama badan berisi dan kembang sangat...
Alhamdullillah sejak amal ESP bersalin anak kedua dan ketiga badan tak naik mendadak....
Baru2 ni jumpa sepupu dia ckp tahniah dah berjaya kembalikan badan mcm zaman anak dara...TAK RUGI CUBA ESP :-)
Awak awak nak tak SIDE EFFECT tu...?  
Bulan ni boleh dapat special package. Special price.
Sehingg 28.3.2015 je tau!
Hanys
0123594266

1 comment:

ainniah said...

berganda2 'side effects' ESP nih :)