Saturday, April 4, 2015

Turun Berat Badan dengan 3 Step

Assalamualaikum n hi awak! ✌

Nak turun berat 5kg? 10kg? 15kg? 17kg?
ahaa... .

Ni set cadangan untuk KURUS.. . Yang mencukupi keperluan untuk LOSE WEIGHT.

1. PROTEIN

ESP sebagai PROTEIN yang memang sangat diperlukan oleh badan JIKA INGIN LOSE WEIGHT! Sebab boleh tahan lapar lama.. dan protein last longer dalam badan 😊
Yang best, ESP shaklee low glycemic index yang bermaksud boleh long last kenyang..
Sebab tu ia sesuai untuk orang kencing manis yang nak lose weight.
Esp juga low calorie.. dan sedap 👍

2. FATTY ACIDS

Sesungguhnya... nak LAWAN LEMAK kenalah lawan dengan LEMAK juga. Tapi bukanlah LEMAK sembarangan. Ni lemak baik tau. Fatty acids complete dengan Dha dan epa. Jadi biar OMEGA lawan LEMAK 💪 . Omega apa yang terbaik? Mestilah Omega Guard Shaklee. Sebab apa? Kandungan Epa dan Dha paling tinggi dengan harga rm136 je sebotol, 90 biji. Dan, omega guard shaklee melaluin proses penyulingan 3 peringkat.
Memang PREMIUM!

3. Detoks

Well, nak kurus memang kena detoks.. well, boleh detoks dengan teh hijau, lemon atau apa sahaja yang boleh detoks. Tapi kalau COLON tu kotor sangat.. ish tak cukup tau Teh hijau tu. Dengan HERB LAX, memang mantap la cuci usus. . Yang sembelit, yang susah buat air besar.. memang puas hati. Rasa ringan je perut.

. 😊
Kat mana nak dapat set kurus shaklee ni? Contact je saya.. saya akan beri percuma pelan pemakanan dan guide serta follow up untuk pastikan awak dapat lose weight.

=====
Hanys +6012.3594.266
======
.
#hanysShaklee #shaklee #shakleemurah #setkurussuperb #kurus #setkurus #halal #kkm #esp #protein #kalsium #detoks #detox #espmurah #shaker #HerbLax #omegaguard #fattyacids #burnfat #misikurus #saya_turun_17kg

No comments: