Wednesday, May 13, 2015

Bagaimana OMEGA GUARD membantu KURUS?

Assalamualaikum...
Wonder macam mana OMEGA GUARD boleh buat KURUS..?
INI LOGIKNYA...
Bagaimana Omega Guard Shaklee ini bertindak sehingga kita boleh kurus?
Sebenarnya, kandungan asid lemak omega 3 yang terdapat di dalam Omega Guard Shaklee yang membantu kita kurus. Asid lemak omega 3 ini bertindak membantu meningkatkan paras hormon leptin di dalam badan. Hormon leptin ini adalah hormon yang membantu mengawal selera makan dan metabolisma badan kita.
1. Analoginya begini, apabila asid lemak omega 3 meningkatkan hormon leptin, selera makan kita akan berkurang. Apabila selera makan berkurang, berat badan mula menurun dan secara tidak langsung, kita akan kurus.
2. Dari segi aspek metabolisma badan pula, apabila hormon leptin meningkat, metabolisma badan turut meningkat, lemak - lemak akan cepat dibakar dan seterusnya, berat badan mula menurun akibat lemak - lemak yang tidak diperlukan ini telah dibakar.
MUDAH KE SUKAR??
CUSTOMER SAYA RAMAI YANG KOMPLEN.
✔seluar makin longgar.
✔Badan berpeluh peluh.
✔Visceral FAT menurun!
✔Nafsu makan kurang..
✔ baju lama boleh pakai
✔ sendi kaki dah tak sakit.. !!
________________
Bulan ni ada PROMO OMEGA... beli 6 PERCUMA 1.
Nak beli 1 sahaja pun boleh .
Nak lagi MURAH DARI HARGA AHLI?
Jadi AHLI SHAKLEE MAY ni.  Dan dapatkan FREE VITALEA  (multivitamin pertama di dunia) yang bernilai RM95 (120biji). FREE OK!!
Pastikan menjadi AHLI SHAKLEE dibawah orang yang bertauliah  supaya sentiasa dapat update yang terbaik 
FB Hanys Jehari
IG @sicantikrupawan
Whatsapp/ text : +6012.3594.266 (hanys)

No comments: