Sunday, May 3, 2015

CERTIFIED SHAKLEE DISTRIBUTOR

Assalamualaikum.. 😊 a good day

Semoga sihat sihat semua di bawah rahmat Dia.

Saya nak tanya la.. bila kita cari supplemen.. vitamin untuk family, kita akan google banyak banyak kan..?

Tak pun.. kalau kat farmasi..  kita akan tanya jurujual banyak banyak kan..?

Bila dah puas hati.. kita pun beli.

Lepas beli..  macam mana kita tahu cara makan...?

Melalui label kat belakang kan..?

Tapi.. adakah awak tahu.. cara pemakanan agak berbeza untuk result yang berbeza.. ?

Contoh..

Nak banyakkan susu.. ambil alfalfa.
Kat botol cakap ambil 10 biji sehari, maksimum..

Awak makan terus 10 biji? Larat ke...

Bukan macam tu... nak banyakkan susu denga  alfalfa kena ambil 2 biji sebelum PAM atau menyusu.. tapi pastikan 10 biji je maksimum..

Itu contoh..

Lagi, untuk LOSE WEIGHT dengan ESP...

Nak lose weight kenalah minum ESP untuk kenyang yang lama.. awak pula tambah MEE GORENG .

Rasa rasa LOSE WEIGHT ke.. WEIGHT GAIN..? 😂😂😂😂

nangis la..

Sebab tu kita ada SHAKLEE INDIPENDENT DIATRIBUTOR.

Supaya boleh sentiasa GUIDE AWAK..

✔Mencari wakil penjual Shaklee yang ada CERTIFIED?

✔Mencari wakil penjual Shaklee yang boleh di PERCAYAi?

✔Mencari wakil penjual Shaklee yang boleh GUIDE dalam biznes?

✔Mencari wakil penjual Shaklee yang update PROMO?

Saya sedia membantu 😊

FB Hanys Jehari
IG @sicantikrupawan

Whatsapp/ text : +6012.3594.266 (hanys)


No comments: