Monday, May 11, 2015

Special treat for yourself

Assalamualaikum.. 😊

Jom kita treat diri kita dengan belaian manja manja kat spa 😊

Dari zaman belajar memang teringin nak pergi spa sebab tau agak mahal kita nak bayar.

Dulu suka layan promo kat groupon. Macam macam tempat spa pergi. Ada yang best.. ada yang tak berapa nak puas hati.

Harga groupon bagi rm50. Harga package tanpa groupon rm350. Memang tak pergi dah la lepas tu. Hihi.

Then jumpa satu spa ni. Kat seksyen 13. Suka servis dia. Suka kawasan dia. Parking senang. Orang tak serabut. Walau spa nya agak kecil tapi best.

Saya suka EMBUN SRI SPA di LAMAN SERI, SEKSYEN 13 shah alam.

Terbaru ada promo HARI IBU... RM188 untuk dua orang.. ada sauna, massage, hot stone herbal massage, dan eye treatment.

Saya ambil package ni. Untuk dua kali treatment.

Selesa sangat ya Allah.  Almaklumlah badan sakit sakit sebab kerja dari 8pg sehingga 9mlm. Bahu ni memang dah stiff sangat.

Time dia urut tu.. memang 👍.

Sauna tu buat berpeluh peluh sangat. Hebat 👍 pecah lemak sana sini.

Jadi.. sesiapa nak spa yang MURAH + KUALITI , pergilah spa ni.

Boleh tengok laman web EMBUN SERI

Love,

Me😙

No comments: