Wednesday, July 1, 2015

RAHSIA UMUR 18 TAHUN..

Rahsia 18tahun!!
---------------
.
Farah sebenarnye 30an dah tapi masa cek Karada Scan, bacaan Body Age menunjukkan  umur badannya 18tahun 😱
Terbako ke tak Terbako?

Rata rata kita yang buat Karada Scan akan dapat umur 10 tahun lebih tua.. macam saya.. umut 31thn.. tapi body age 41tahun 😂😂😂😂

Apa rahsia dia ye??
.
Jaga makan dan gaya hidup sihat bersama
Shaklee!!
.
Tu je rutinnye.

Rutin Master Farah Wahida dalam mencapai usia badannya 18tahun iaitu hampir 13 tahun lebih muda dari usia sebenarnya sekarang!!!!

Adalagi tambahan pada rutin diatas iaitu Collagen pada awal pagi.

Memang special kan
.
Alhamdulillah; berkat konsisten makan Shaklee; Farah dapat menjaga kesihatan dengan baik dan terus berkongsi dengan orang lain akan manfaat yang sama dgn Shaklee
.
Shaklee adalah vitamin dan makanan tambahan; walaupun berShaklee...aktiviti bersukan dan keluar peluh juga digalakkan bg menjaga gaya hidup sihat.

💪 Alhamdulillah
.
Nak tahu rutin pemakanan Shaklee Farah dlm menjaga Kesihatan Menyeluruh 👍 ??

(Makan Nasi Makan Juga, Shaklee ni sebagai supplement / makanan tambahan
untuk top up keperluan vitamin dan mineral dlm badan 😀)
.
PAGI
----
Lecithin
Bcomplex
Vitamin C
Vitalea
.
TGHARI
----
OmegaGuard
Alfalfa
Performance Drink
Cinch Tea
.
MALAM
----
Vitamin E
OsteoMatrix
.
HARI-HARI
----
Vivix
.
SEMINGGU SEKALI
----
HerbLax
.
Bulan puasa macam mana?
----
Boleh adjust juga cara makannya
.
Nak tahu??

.✔Mencari wakil penjual Shaklee yang ada CERTIFIED?

✔Mencari wakil penjual Shaklee yang boleh di PERCAYAi?

✔Mencari wakil penjual Shaklee yang boleh GUIDE dalam biznes?

✔Mencari wakil penjual Shaklee yang update PROMO?

Saya sedia membantu 😊

FB Hanys Jehari
IG @sicantikrupawan

Whatsapp/ text : +6012.3594.266 (hanys)

No comments: