Tuesday, September 8, 2015

With Ayda Jebat

Orang cakap dia GEDIK.
She just being herself. Seriously, dia akan react tiap kali org jerit nama dia. Lambai, senyum, salam.. Dia notice orang yg dtg jumpa dia. And shes HYPER! Dia akan try balas comments orang kat twitter n ig.
Ko ingat artis ber 550k follower ada masa nak layan cenggitu.. huhu. But she try her hard. Kagum.

Im not a malay actress fan or malay drama fans. Im more to kpop n kdrama. Sebab kurang sket bab2 cipta gossip.
Tapi ayda jebat changed my perception. Dia bangkit dari kegagalan AF dan alhamdulillah rezeki nya mudah dan murah.

Tak kenal tak cinta.
Betul la tu.
Now, kata kata 'aku menyampah drama melayu, artis melayu' makan diri.
Shes my new current obsession.
So now..
Kpop + kdrama + ayda jebat.
Bye.

Jaga diri. Jaga hati. Jaga jemari. ❤

Hanys the aj warrior

5 comments:

Anonymous said...

waaah, pernah wefie sesama ye, I is jeles. Nanti kalau ada chance lagi roger I ok? @mdmy kat forum

ainniah said...

ayda jebat comel jer :)

Hanys Jehari said...

Alamak acik. Hahaha. Camno jumpa i ni. Haha.

Hanys Jehari said...

Yup.. comel je.. n very friendly.. ๐Ÿ˜Š

Hanys Jehari said...

Yup.. comel je.. n very friendly.. ๐Ÿ˜Š